aarhus-firmamassage.dk

Medlem af Foreningen Danske Fysiurgiske Massører - www.fdfm11.dk

Fysiurgisk massage - Akupunktur - HotStone

Massage Firmamassage Sportsterapi Fysiurgisk HotStone Aarhus Massage Firmamassage Sportsterapi Fysiurgisk HotStone Aarhus Massage Firmamassage Sportsterapi Fysiurgisk HotStone Aarhus

Du behøver ikke være aktiv sportsudøver for at få glæde af massage. Opgaver der stammer fra din arbejdsdag eller fritid, løser jeg også.

Massage har mange formål og som behandlingsform er den velegnet til både at løse konkrete opgaver samt til at skabe en bedre krops-bevidsthed.

Jeg afhjælper ofte symptomer, hvilket selvfølgelig er helt OK, men jeg tilstræber samtidig at finde ind til opgavens kerne. På den måde får vi en større indsigt i opgavens karakter. Din ”sygehistorie” er derfor vigtig.

Massage Firmamassage Sportsterapi Fysiurgisk HotStone Aarhus

Men vent nu ikke til dine opgaver vokser dig over hovedet.....

Forebyggende behandling kan anbefales. Har du et job eller en fritidsbeskæftigelse, der lægger stort pres på dine ben eller skuldre, kan afspændende massage mindske skades-potentialet. Samtidig kan det sikre dig en optimal ydelse, f.eks. ved sport, da restitutionen bedres og fremskyndes.

Grundlæggende tager al massage udgangspunkt i de samme teknikker og metoder. I tilpasset form anvender jeg den efter behov til:

Massagen

Jeg er uddannet Fysiurgisk Massør og Sportsterapeut fra Dansk Fysiurgisk Massageskole i Aarhus, hvor jeg også selv har undervist i massage tidligere. Jeg tilbyder kvalificerede løsninger til både specifikke fysiske opgaver som til generel afhjælpning af anspændte muskler, stress og medvirker til en større følelse af velvære.

Fysiurgisk massage er en dybdemassage, der virker ved at jeg gennemarbejder musklen i hele dens længde (fra udspring til hæfte). Jeg bruger forskellige massageteknikker til at gennemarbejde muskulaturen, både på overfladen og i dybden ligesom jeg blødgør og strækker senerne.

Jeg anvender olie til massagen, men kun i små mængder, da det ellers ikke er muligt for mig at påvirke huden og dermed bindevæv og muskler, under huden. Olien jeg anvender er en mandelolie. Risikoen for allergiske reaktioner er minimal.