aarhus-firmamassage.dk

Medlem af Foreningen Danske Fysiurgiske Massører - www.fdfm11.dk

Fysiurgisk massage - Akupunktur - HotStone

Vælger virksomheden at dække den fulde udgift til en massageordning, behøver medarbejderen ikke at blive beskattet af ordningen. Se Skatterådets afgørelse her. Det betragtes dog som et medarbejdergode og skal regnskabsmæssigt behandles som sådan. Momsen kan f.eks. ikke modregnes.

Modregning af moms kan ske når der mellem medarbejder og virksomhed oprettes en ”kontrakt”, der indeholder aftale om et fast antal behandlinger, som der trækkes i bruttolønnen for, samt at medarbejderen flexer ud i tidsrummet. På den måde sker massagen både for medarbejderens tid og penge og er således IKKE et medarbejdergode.

Dén ordning er den mest udbredte da den er udgiftsneutral for virksomheden og medarbejderen reelt ikke betaler mere end ca. kr. 95,- netto for en halv times behandling.

Er du i tvivl om hvorvidt massage er noget for jer, kan du bestille en prøvedag eller to, hvor alle interesserede medarbejdere, kan få en prøvetur. Det er gratis og uforpligtende.

Jeg er forsikret i Codan gennem min brancheforening fdfm


Hvor: Har i et dedikeret lokale på 8 kvm eller mere, er det fint. Ellers kan et ledigt mødelokale el.lign. sagtens anvendes.

Hvornår: Alle ugens 7 dage.

Hvor længe: De fleste vælger en 30 minutters behandling. Men det tilpasses individuelt.

Prisen: Typisk kr. 390 pr. time excl. moms.

Der betales kun for effektiv massagetid, altså ikke for kørsel, klargøring, pauser og oprydning. Jeg medbringer ALT nødvendigt udstyr. Også lagner og håndklæder så medarbejderen ikke skal huske på det.

Har i selv specifikke ønsker til en ordning, er jeg sikker på at vi kan finde en løsning. Kontakt mig for en uforpligtende samtale.

Massage Firmamassage Sportsterapi Fysiurgisk HotStone Aarhus

Fysisk og mental sundhed er to sider af samme sag. De er ikke mål i sig selv, men vejen til gode resultater.

Medarbejderpleje ud over det sædvanlige!

aarhus-firmamassage.dk tilbyder seriøs og kompetent massage. Jeg kan hjælpe uanset om der er tale om forebyggende behandlinger, restitution eller genoptræning.

Som noget helt specielt tilbyder jeg som standard og uden merpris HotStone Massage, både som ren HotStone og i kombination med alm. Massage. Efter aftale desuden akupunktur til afhjælpning af specifikke opgaver.